Suport a PIMEs en processos de negoci i presència online

S’obre un nou camí amb la creació d’aquest espai web i les xarxes socials associades, per donar a conèixer els serveis confeccionats i executats en varis clients i projectes.

Un servei de suport als processos de negoci de les empreses, basat en la tecnologia i la quantitat (i varietat) de solucions per l’empresa sorgides aquests últims anys a Internet. Canvis tecnològics, qualitatius també, que han fet possible el que abans era impossible (o tan sols viable per a grans corporacions), i que avui dia en treuen profit inclús petites empreses i professionals.

El factor econòmic ja ha deixat de ser un impediment.

crear mapa online

Així doncs, la gestió interna, els serveis oferts, la relació amb clients, proveïdors o qualsevol altre procés clau del nostre negoci esdevé susceptible de ser gestionat amb més eficàcia i senzillesa. Cal el coneixement, l’experiència i un seguiment de l’evolució del mercat, que ens permeti obtenir i mantenir un valor diferencial respecte la competència.

Són moltes les opcions que se’ns presenten. La clau o l’èxit de l’empresa depèn, en bona mesura, de quina és l’elegida.

Amb una experiència de 20 anys en el món de la consultoria i el eBusiness, espero que aquest enfocament sigui satisfactori per a clients i companys de viatge.

Salutacions i fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s