Vendre per Internet – Les claus del èxit

Crear el teu negoci online i vendre per Internet suposa tenir en compte tot un seguit d’aspectes importants i ineludibles. El llibre “Vender en Internet – Las claves del éxito” de Javier Escribano (en castellà) mostra les passes a seguir i ofereix les eines necessàries per fer realitat la teva pròpia tenda online.

Vender en Internet - Javier Escribano

Des d’escollir el nom del negoci i del domini a internet, dissenyar el logo, decidir la solució tecnològica, les eines per manegar fotos i vídeos, sistemes de pagament, modes d’enviament, fins com acomplir amb els aspectes legals o d’atenció al client… el llibre dona les claus per abordar les qüestions crítiques pel nostre negoci.

Menció apart, i tot i no ser objectiu principal del llibre, no recomano les eines esmentades de comptabilitat i gestió del negoci.

Resumidament, un llibre amb els objectius clars i bona guia per tot aquell que s’inicia en el tema.

Si vols entrar en el màrqueting online i les xarxes socials, que per la seva complexitat tenen poca cabuda en aquest llibre, recomano el següent: “Socialholic: Todo lo que necesitas saber sobre marketing en medios sociales” de Fernado i J. Luis Polo.

Socialholic - Fernando y Juan Luis Polo

Molt interessant també, però per usuaris avançats: “Cómo preparar un Plan de Social Media Marketing” de Pedro Rojas i María Redondo.

Como Preparar un Plan de Social Media Marketing - Pedro Rojas y María Redondo

 

* Avís: clicant les links pots comprar els llibres via Amazon i jo en rebré una comissió (sense cap cost extra pel comprador);  les recomanacions són sobre llibres que he llegit i considero d’interès

** sols avui 23 d’Abril, dia de Sant Jordi!, 10% de descompte a Amazon a tots els llibres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s