L’Estratègia de l’Oceà Blau / Llibre de W. Chan Kim i Renee Mauborgne

“L’Estratègia de l’Oceà Blau” de W. Chan Kim i Renee Mauborgne és un d’aquests llibres que faciliten reflexionar sobre el negoci; sobre la dinàmica del mercat i els productes o serveis que oferim.

Ajuda a replantejar-nos com afrontar la creació de nous productes, però en un marc de referència diferent al tradicional.

La Estrategia del Oceano Azul opt

Contraposa els ‘oceans vermells’ tenyits de sang dels rivals que lluiten per oferir productes cada cop més barats, als ‘oceans blaus’ on la competència esdevé totalment irrellevant.

Seguir els principis que aporta “La Estrategia del Océano Azul”, fent ús de les eines que et facilita el mateix llibre, et permetrà ampliar el camp de visió en la cerca de nous espais de mercat on créixer, lliure de tota competència.

Decididament un altra forma de fer. I un imprescindible en la biblioteca de llibres de negoci.

 

* Avís: clicant les links pots comprar el llibre via Amazon (versions disponibles: l’original en anglès, “Blue Ocean Strategy” o, en castellà, “La Estrategia del Océano Azul”) i jo en rebré una comissió (sense cap cost extra pel comprador); les recomanacions són sobre llibres que he llegit i considero d’interès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s