Estar al dia amb llibrets de butxaca – col·lecció ‘El professional de la informació’

La informació és poder. Però el temps, el nostre, és limitat.

La col·lecció de llibrets de butxaca ‘El professional de la informació’apropa, als professionals que treballen amb la informació i a tots els interessats en temes relacionats amb la mateixa, aquells temes clau que han de conèixer i sobre els que els cal estar al dia.

Resumeixen i ofereixen una visió esquemàtica del tema abordat. Conceptes clars. De fàcil i ràpida lectura (el temps és or!).

Destacar, per exemple:

“Inteligencia en redes sociales” de Eva Moya

  • “Intel·ligència en xarxes socials” d’Eva Moya, que planteja les passes i reflexions a realitzar per crear i gestionar amb èxit una comunitat virtual utilitzant com eines les xarxes socials. Raons per estar-hi. Estratègia i objectius. Les figures del community manager, analista i estratega de social media. Beneficis de la intel·ligència col·lectiva, o

"Gestión de la reputación online" de Javier Leiva-Aguilera

  • “Gestió de la reputació online” de Javier Leiva-Aguilera, que ofereix les pautes per gestionar la nostra ‘marca’ com professionals o com empreses a la Xarxa. Què tenir en compte. Cóm establir una estratègia de presència online. Cóm trobar i actuar davant les opinions que es publiquen sobre la nostra empresa.

Molt recomanables per aconseguir una bona visió en poc temps.

Troba altres llibres d’interès de la colecció en aquesta llista de venda (pitjant aquesta link) (tots publicats els dos últims anys).

* Avís: clicant les links pots adquirir els llibres via Amazon; i jo en rebré una comissió (sense cap cost extra pel comprador); les recomanacions són de llibres que he llegit i considero d’interès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s