Expert en el teu sector? – Llança la teva pròpia revista per atreure clients

Ets un reconegut expert en el teu sector? O pretens arribar a ser-ho? Vols mostrar contingut especialitzat d’interès per als teus potencials clients? Si és el teu cas, fes-te un favor i posa-t’ho fàcil.

No necessites armar o disposar d’un espai web propi (amb el cost, mals de cap, manteniment i dedicació que comporta). Existeixen eines al mercat que, de manera senzilla i amb un bonic disseny, fan realitat la teva pròpia revista especialitzada.

Flipboard magazine

Crea el teu compte i configura el teu navegador, i amb un parell de clics edita i afegeix articles d’Internet. La teva pròpia revista amb continguts de fonts de referència del sector que aporten valor a la teva relació amb clients (o altres). Aprofita la teva tasca de recerca i investigació i, per poc esforç més, posa a la seva disposició els continguts especialitzats que et posicionan com a expert.

Et recomano utilitzar Flipboard, i crea tantes revistes com vulguis sense cap cost (sí, ho has sentit bé) amb continguts gestionables i visibles en smartphones o desktop (PC o portàtil). Exemples de mostra: la meva revista de ‘Content Curation’ o de ‘Business’, són 2 de les 4 revistes del meu compte Negoci Online. Més info a Centre d’ajuda.

Flipboard account

Si vols fer “Curació de Continguts” (‘Content Curation’ en el terme original en anglès) aportant les teves impressions o comentaris sobre els articles “curats” a la teva revista, prova amb Scoop.it. Facilita també la recerca de continguts pertinents a la teva temàtica en base a paraules clau, fonts de contingut, etc. Més info a Preguntes Més Freqüents (només en anglès).

Scoopit magazine

I, quin cost té Scoop.it? Doncs cap, si fas ús de les seves funcionalitats bàsiques. Es tracta d’un model freemium (gratis per a un ús bàsic, i premium o de pagament en ús estès).

Si ja disposes d’espai web pots aprofitar i incrustar les teves revistes en una de les teves pàgines web o en un giny! (tant amb Flipboard com, en un pla de pagament, amb Scoop.it!)

Hi ha moltes altres eines al mercat per crear la teva revista. Si has sentit parlar o tens experiència amb alguna d’elles, pots compartir-ho a comentaris. Salutacions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s