Recomanacions de serveis complementaris de terceres empreses de gran utilitat pels projectes que ens ocupen. Propostes basades en l’anàlisi del mercat existent i la pròpia experiència.

AVÍS – Alguns proveïdors d’aquests serveis (els marcats amb un *) ofereixen comissions a qui els recomana, mitjançant links d’afiliació (és a dir, al pitjar l’enllaç el proveïdor sap qui el referència); en cap cas encareix el preu del servei sinó que, en ocasions, inclús el pot abaratir.


 

millor hosting per wordpress o prestashop
HOSTING amb WEBEMPRESA* –> Recomanació per pròpia experiència i desprès de cercar i analitzar vàries comparatives de hostings a Internet. Fiable el que diuen: “Mesures especials Anti-hackeig. Còpies de seguretat cada 4 hores. Optimització gratuïta d’imatges perquè Google s’enamori de la teva web. Respostes ràpides i efectives d’experts en WordPress, Joomla i Prestashop. Temps mitjà de resposta de 30 minuts”.
Dissenys per a la teva presència a Internet
TEMES o PLANTILLES amb THEMEFOREST* –> Troba el teu disseny o plantilla (també anomenat tema o theme) ideal per crear el teu espai web, botiga online, marketplace o plataforma a Internet amb la confiança que suposa un reconegut proveïdor. Infinites plantilles WordPress, Prestashop, Joomla, Moodle, Shopify, HTML així com per altres tipus de CMS o eCommerce, que permeten cobrir qualsevol necessitat.
Administra online tota la teva facturació i declaracions d'hisenda
GESTORIA ONLINE amb TXERPA –> Administra online la facturació i declaracions fiscals! La gestoria online que et permet gestionar de manera senzilla tots els teus tràmits i obligacions fiscals com a autònom i/o societat sense haver de desplaçar-te a cap oficina física ni dependre d’horaris. Txerpa et dóna accés a un programa de facturació online i t’assigna un assessor fiscal particular amb el que podràs resoldre els teus dubtes online o telefònicament.
Plan your success
PLANIFICA EL TEU ÉXIT amb STRATPAD –> Crea un pla de negoci (gratis) amb aquest software de planificació en el núvol, de fàcil ús – Construeix el teu pla en menys d’un dia (enfoc pas-a-pas simple i pràctic per a petites i noves empreses) – Crea projeccions financeres en minuts (StratPad fa les preguntes importants i crea els estats financers necessaris amb uns simples números) – Sol·licita finançament (un cop acabat disposaràs del pla de negocis per a inversors).
baixar document dissenyat
DISSENYS I DOCUMENTS amb CANVA –> Eina utilitzada per presentacions i propostes, per crear targetes de negoci (per imprimir posteriorment), imatges que s’ajustin al tamany necessari en posts o altres de xarxes socials (eg, Facebook), crear infografies, pòsters, etc. Milers de layouts o plantilles pre-creades. Imatges gratis i de pagament (1€/imatge). Gratis (no cal targeta de pagament).
email marketing amb Mailchimp
EMAIL MARKETING amb MAILCHIMP –> Tant petites botigues online com grans minoristes utilitzen la plataforma. Aplicació web que funciona en la majoria de navegadors, sense descarregar ni instal·lar cap programari. Integra-la amb la web o l’eCommerce i crea llistats d’emailing, dissenys d’email (ofereix pre-dissenys), formularis de captació, campanyes… Gratis amb ús limitat (no cal targeta pagament).
crea el teu logo fàcilment
DISSENYA EL TEU PROPI LOGO amb COOLTEXT –> Crea tu mateix el teu logo online (no cal baixar-se cap software) de manera molt senzilla, sense haver de donar-se d’alta en el servei i a cost zero. Escull el disseny del text del teu logo, el color, tamany i afegeix una imatge si convé, tot des del teu navegador; i, un cop fet, descarrega-te’l en format .jpg o .png (o html si et dones d’alta). Per dissenys més elaborats el mercat ofereix altres solucions gratis o de pagament.
crea fàcilment les imatges per les teves xarxes socials
CREAR IMATGES PER LES DIFERENTS XARXES SOCIALS amb AUTREPLANETE –> Una eina fantàstica que proporciona les plantilles de tots els tipus d’imatges de les teves xarxes socials: Facebook, Pinterest, Twitter, YouTube, etc. per facilitar-te la creació de les imatges de perfil, fons, post, post destacat, esdeveniment, o qualsevol altra que necessites decidint l’enquadrat, per on cal retallar (i no tenir sorpreses desprès), el tamany i altres.
com funciona Flipboard
REVISTA PRÒPIA amb FLIPBOARD o SCOOP.IT –> Crea el teu compte i configura el teu navegador, i amb un parell de clics edita i afegeix articles creant la teva selecció de continguts d’Internet. La teva pròpia revista del sector. Aprofita la teva recerca i investigació, posant-la a disposició de l’audiència per posicionar-te com a expert. Crea tantes revistes com vulguis sense cap cost amb continguts gestionables i visibles des de smartphones, tauletes o ordinadors.
serveis excelents a Internet
GESTIÓ DE CONTRASENYES amb LASTPASS –> No perdis més temps a escriure, recordar i restablir contrasenyes. Recorda només una contrasenya mestra, i oblida’t de la resta (tot i que sempre podràs trobar-les al gestor de contrasenyes). Només tu saps la contrasenya, de manera que ningú més pot accedir-hi, ni tan sols LastPass. Desa una contrasenya, i immediatament està disponible en tots els teus dispositius. LastPass va amb tu a tot arreu. I amb xifrat de seguretat.