Soy quizás el peor tipo de cliente que existe: no entiendo nada de hostings y páginas web, soy despistada y exigente.
Carles ha demostrado, de principio a fin, ser profesional, serio y paciente. Ha logrado crear la web que estaba buscando y con la cual me siento muy identificada. Servicio de calidad y acompañamiento: asegurados! Gracias Carles!

 

Inmobiliària One2One Barcelona

Gaëlle Rovira

En tot moment ens ha agradat molt la manera de treballar, sempre obert a escoltar les propostes i noves necessitats, el millor de tot ha estat la seva disponibilitat i col·laboració en el procés de la nostra nova web.
Ha estat tot un encert comercial conèixer crearnegocionline.com.
Molt contents amb aquesta nova etapa.
Gràcies Carles Ventura per tot!!

 

Tenda online de sistemes per gossos

Carme Ribadulla

En nom de Tentupaktivas.com i com a gerent de la mateixa felicito i agraeixo a Carles Ventura de crearnegocionline.com per l’execució i manteniment dels treballs efectuats en el nostre nou projecte internacional.

 

Tenda Online Internacional

 

Miquel Navalón

Va crear una tenda online puntera, fàcil de treballar amb el backoffice i cenyint-se perfectament a l’estètica i imatge que demanàvem per a la nostra marca. Paral·lelament ens va assessorar en diverses eines per a la gestió interna del nostre negoci. Un professional accessible a tot tipus de consultes, aportant-te coneixements sense oblidar mai de fer-te fàcil el que consideres difícil.

 

Tenda de moda online

 

Judith Bernat